LEPPA. NO FRUIT LEFT BEHIND.

De natuur biedt zoveel goeds en het is aan ons om daar eerlijk mee om te gaan. Door bij te dragen aan het verminderen van verspilling, zorgen we samen voor een betere wereld. En dat is precies wat Leppa ook doet. Door schillen en klokhuizen van biologische appels te gebruiken voor onze fruitige frisdrank, doen we mee aan de strijd tegen verspilling. En het is nog lokaal ook want de appelresten komen direct van de boeren uit de polder. Om tot de kern van onze heerlijke drank te komen, we gebruiken alles wat de Hollandse natuur ons biedt: biologische appels van de boeren, frisse energie, natuurlijke vitamines en no-nonsense, bruisend enthousiasme. Met de wind in de zeilen maken we een fruitige frisdrank dat smaakt, sprankelt, volledig biologisch en tjokvol vitamines is. Het enige wat rest, is de appel die de dorst lest. We leave no fruit behind, and it tastes fan-fruit-tastic!

WHAT GOES AROUND.

Rutger is Leppa begonnen uit passie en geloof. Passie voor de Hollandse natuur. Geloof dat het beter kan. Dat het gezonder, transparanter en lekkerder kan. Leppa is een zwaluw. Zeemannen geloofde dat ze hem weer thuis bracht als hij zou verdwalen. Omdat een zwaluw altijd weer terug komt. Net zo als de apple bones, waar we Leppa van maken. W 

CONTACT

rutger@leppalimo.com

KVK: 73268879

RIDE ALONG

Om tot de kern van ons product te komen, gebruiken we alles wat de Hollandse natuur ons biedt. Waarom verspillen wat je ook kunt gebruiken? Met de klokhuizen en schillen van appels maken we een heerlijk, eerlijke bubbelende frisdrank.