NO FRUIT LEFT BEHIND 

LEPPA IS EEN FRISDRANK, GEMAAKT VAN APPLE BONES. WE MAKEN LEPPA VAN FRUITRESTEN DIE NORMAAL GESPROKEN WEGGEGOOID ZOUDEN WORDEN. WE PERSEN HEERLIJKE SAP UIT DE SCHILLEN EN KLOKHUIZEN VAN BIOLOGISCHE APPELS, BORDEVOL VITAMINES EN OOK NOG GOED VOOR ONZE AARDE. WE HALEN HET OP BIJ DE BOER, NEMEN HET MEE NAAR ONZE LOODS IN NOORD-HOLLAND EN PERSEN ZELF ONS DRANKJE. HEERLIJK, EERLIJK EN LOKAAL. VRIJ VAN INGEWIKKELDE MILIEUVERVUILENDE TRANSPORTKETENS: EEN EERLIJKE OPLOSSING TEGEN VERSPILLING ZONDER E-NUMMERS EN TOEGEVOEGDE SUIKERS. WAT WE DAN WEL TOEVOEGEN? VERSE GEMBER, CITROEN EN WAT FRIS SPRANKELEND ENTHOUSIASME. LEPPA BRUIST EN SPRANKELT. ONS DOEL IS OM MEE TE GAAN MET DE WIND ZODAT WE STRAKS IN ALLE TOFFE HOTSPOTS LEPPA SCHENKEN. 

WITH THE WIND AT OUR BACKS

DE NATUUR BIEDT ONS ZOVEEL GOEDS EN HET IS AAN ONS OM DAAR EERLIJK MEE OM TE GAAN. DOOR BIJ TE DRAGEN AAN HET VERMINDEREN VAN VERSPILLING ZORGEN WE SAMEN VOOR EEN BETERE WERELD. DOOR SCHILLEN EN KLOKHUIZEN VAN BIOLOGISCHE APPELS TE GEBRUIKEN VOOR ONZE FRUITIGE FRISDRANK, DOEN WE MEE AAN DE STRIJD TEGEN VERSPILLING. EN HET IS NOG LOKAAL OOK, WANT DE APPELRESTEN KOMEN DIRECT VAN BOEREN UIT DE POLDER. MET DE WIND IN DE ZEILEN MAKEN WE EEN FRUITIG FRISDRANK DAT SMAAKT, SPRANKELT VOLLEDIG BIOLOGISCH EN TJOKVOL VITAMINES IS. HET ENIGE WAT REST, IS DE APPEL DIE DORST LEST. WE LEAVE NO FRUIT BEHIND AND IT TASTES FAN-FRUIT-TASTIC!

WHERE THE WIND TAKES US

ONZE MISSIE IS OM BAD PRACTICE TE VERVANGEN MET BETTER PRACTICE. WE DAGEN DE STATUS QUO RONDOMO FRISDRANK EN OUTDOORSPORTS UIT. WE HERGEBRUIKEN ALLES WAT MOEDERNATUUR ONS HEEFT GEGEVEN EN VERSPILLEN NIKS. 

RIDE WITH US

CONTACT

rutger@leppalimo.com

KVK: 73268879

RIDE ALONG

Om tot de kern van ons product te komen, gebruiken we alles wat de Hollandse natuur ons biedt. Waarom verspillen wat je ook kunt gebruiken? Met de klokhuizen en schillen van appels maken we een heerlijk, eerlijke bubbelende frisdrank.